Piftelute cu dovlecei, de post

Ingrediente:

1 dovlecel
3 cartofi
ceapa

usturoi
sare
piper
faina
gris
patrunjel frunze
vegeta
ulei

Preparare:

Dovlecelul si cartofii se curata de coaja, se spala, se curata de seminte si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare, piper, vegeta, gris, faina, ulei, patrunjelul tocat marunt, ceapa si usturoiul tocate solzisori.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare, se ia cu mana din compozitie, se formeaza bulgarasi si se pun in tava. Piftelele se stropesc cu ulei si se coc cca 30 minute. Se lasa la racit complet.


Pofta buna!

Reclame

2 responses to “Piftelute cu dovlecei, de post

  1. Pare interesanta mancarea, dar cata faina si cat gris e pune? Iar faina si grisul se adauga ca atare, din punga sau mai exista un pas in preparare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s