Supa de ceapa

Supa de ceapa este o supa ieftina, cu ingrediente si calorii putine, dar este delicioasa.

Ingrediente:

500 g ceapa alba
125 g margarina
2 linguri de zahar

sare
piper
2 cuburi knorr de legume
apa
cimbru
crutoane

Preparare:

Ceapa se taie solzisori. Intr-o tigaie sau un wok se pune margarina la topit, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasca la foc mic. Cand s-a inmuiat se adauga zaharul si se lasa ceapa la caramelizat. Se amesteca destul de des pentru a nu se arde.
Intr-o oala se toarna ceapa si 2-3 l de apa. Se adauga cuburile de legume, sare, piper si cimbru. Se lasa la fiert, iar la sfarsit se paseaza bine cu un blender de mana.
Supa se serveste cu paine prajita sau cu crutoane.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s