La gratar …

Ce face lumea cand iese la iarba verde, sus la munte? Un gratar desigur. Un mic, o ceafa de porc … sau cartofi felii, pentru vegetarieni.

Niste mititei ...

Ceafa de porc ...

Dar gata cu carnaria …

Pentru cartofii felii, nimic mai simplu si mai delicios. Se spala cartofii bine, se taie felii si se pun pe gratarul incins. Se intorc pe ambele parti si la final se sareaza si se mananca cu pofta.
Bunica ne facea cartofi pe plita, iarna, si-i savuram cu muraturi. Un deliciu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s