Tocanita la ceaun cu carne de miel


Ingrediente:

carne de miel taiata bucatele
untura
ardei

rosii
ceapa
cartofi
vin
cimbru
busuioc
sare
piper

Preparare:

Se pune untura l atopit in ceaun, se adauga ceapa maruntita, ardeiul tocat, apoi rosiile, carnea de miel, apa. Se pune si vin. Se adauga sare si piper, firele de cimbru si busuioc. Se completeaza mereu cu apa. La sfarsit se adauga cartofii.
Carnea trebuie sa fiarba aproximativ 3 ore.

Pofta buna!

Reclame

4 responses to “Tocanita la ceaun cu carne de miel

  1. Ala care fierbe 3 ore nu e miel. E oaie. 😆 Tot buna.
    Carnea de miel e una din carnurile care se fierb cel mai repede. Asa am observat eu

  2. Adevarul e ca da :)) nu mai era nici miel, dar inca nu se facuse nici oaie .L-am botezat pana la urma miel, dar exista o denumire populara si pentru acest soi, l-am uitat ..

  3. carlan i se spune la animalul care nu este nici miel dar nici oaie 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s