Ardei copti

DSC06760

Ingrediente:

6 ardei
ulei
1 ceapa

2 catei de usturoi
3 rosii
sare
piper
o lingura de otet

Preparare:

Ardeii se pun pe un gratar de aragaz si se coc. Sau cel mai bine pe plita, afara, cu foc de lemne. Se presara sare, se lasa acoperiti intr-un vas pentru a se inmuia pielita, apoi se curata si se pun pe un platou mai adanc.
Se caleste ceapa, tocata marunt, cu un praf de sare. Se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa totul sa fiarba, nu foarte mult. Daca e nevoie se adauga inca putina apa. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand s-au inmuiat legumele se ia oala de pe foc si se adauga o lingura de otet.
Ardeii se presara cu cateii de usturoi pisati si servesc cu sosul de rosii.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s