Supa crema de dovlecei

Ingrediente:

1 kg de dovlecei
3 cartofi
un morcov

1 ceapa
sare
piper
e legatura marar verde
2 linguri de smantana
crutoane
ulei de masline

Preparare:

Se curata dovleceii, morcovul, cartofii si ceapa. Se taie cubulete, se pun la fiert intr-o oala cu apa cat sa-i acopere.
Dupa fierbere se adauga sare, piper si se paseaza totul foarte fin. Se adauga smantana si mararul tocat marunt.
Supa crema se serveste stropita cu ulei de masline si cu crutoane.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s