Ciorba cu afumatura si fasole

Ingrediente:

500 g fasole pastai congelate
putina sunca, kaizer, ceva carne afumata
1 ceapa

1 rosie
1 ardei
ulei
sare
piper
2 morcovi
leustean verde
bors

Preparare:

Se pune uleiul la incins si se aduga sunca taiata cubulete. Se lasa la calit bine, se aduga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna. Se adauga rosia, ardeiul, morcovii taiati cubulete si pastaile. Se completeaza cu apa si se lasa la fiert. Se adauga sare si piper. La sfarsit se pune borsul sau otet si leusteanul tocat. Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s