Tort cu branza si visine, ornat cu fulgi de migdale

Ingrediente:

pentru blat:

10 oua
10 linguri de zahar
10 linguri de faina
1 praf de copt

pentru crema:

500 g branza dulce de vaci
250 ml frisca lichida
zahar dupa gust
500 g visine fara samburi

pentru sirop:

apa
zahar
esenta de rom

decor:

250 ml frisca lichida
fulgi de migdale
visine


Preparare:

Se face un pandispan simplu, care se lasa la racit, se taie in doua si se insiropeaza bine. Blaturile se umplu cu crema de branza si visine. Tortul se imbraca in frisca si se decoreaza cu visine si fulgi de migdale.

Pofta buna!

2 responses to “Tort cu branza si visine, ornat cu fulgi de migdale

  1. arata bestial!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s