Bilute din pandispan



Ingrediente:

pandispan de cacao/margini de la prajituri

100 g stafide

2 sticlute esenta de rom

150 g margarina

100 g nuca de cocos

Preparare:

Pe principiul „nimic nu se arunca, totul se refoloseste”, daca aveti bucati de pandispan ramase de la diverse torturi sau prajituri, atunci acesta se poate amesteca cu margarina, la temperatura camerei, si se framanta foarte bine pana rezulta o compozitie omogena. Se adauga esenta de rom, stafidele si 50 g nuca de cocos.

Apoi se fac bilute in palma si se tavalesc prin cocos.

Se pastreaza la frigider.


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s