Spuma de capsuni

Ingrediente:

300 g capsuni
4 albusuri
zahar dupa gust

Preparare:

Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat bine pana devin spuma tare. Se adauga zaharul si se spumeaza in continuare, pana la dizolvarea zaharului.
La sfarsit adaugati capsunile zdrobite si se mixeaza pana la omogenizare.
Spuma de capsuni se pastreaza la frigider.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s