Paste din grau spelta cu sos de rosii

Ingrediente:

250 g grau spelta
sare
piper
busuioc

oregano
ulei
1 ceapa
3 catei de usturoi
3 rosii
apa

Preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se scurg bine si se amesteca cu sosul de rosii.
Ceapa si cateii de usturoi se toaca marunt, se calesc in ulei, se adauga rosiile taiate cubulete mici si se lasa la inmuiat. SE adauga sare si piper. Apoi se pune aproximativ 500 ml apa. Dupa ce apa incepe sa scada se pune si oregano si busuioc. Eventual daca se doreste un sos mai gros se pune si o lingura doua de pasta de tomate.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s