Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Ingrediente:

500 g fasole alba cu boabe mici
2 ciolane afumate
2 cepe
2 morcovi

2 radacini de patrunjel
un ardei rosu gras
2 rosii
sare
piper
bors magic
cimbru uscat
1 legatura de patrunjel verde
1 legatura de marar verde

Preparare:

Fasolea se spala si se pune in apa rece la fiert. Dupa cateva clocote, apa se scurge, se clateste fasolea cu apa fierbinte si se completeaza, tot cu apa fierbinte. Se adauga si ciolanele afumate.
Ceapa se curata, se toaca marunt si se adauga la fasole.
Morcovii, patrunjelul si ardeiul se curata, se spala si se taie rondele, respectiv cubulete si se adauga in supa.
Dupa ce fasolea a fiert se adauga si rosiile taiate cubulete, sare, piper si cimbru.
Carnea este fiarta atunci cand se desprinde usor de pe os.
Se adauga bors proaspat sau bors magic, doar putin cat sa-i dea gust.
La sfarsit se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s