Orez cu lapte

\

Ingrediente:

2 l lapte
6 linguri de zahar
2 cani de orez

gem de macese
scortisoara

Preparare:

Se pune laptele la fiert. Apoi se adauga zaharul, se amesteca bine. Orezul se spala in mai multe ape si se pune peste lapte. Focul se da la mic si se amesteca des pana cand orezul se umfla si este fiert.
Daca doriti un orrez mai zemos, se reduce cantitatea de orez. In general la o parte orez se pun 3 parti de lapte/apa.
Orezul cu lapte se serveste cu gem, cu cacao, ciocolata sau scortisoara.
Se pate adauga la fierbere si coaja rasa de lamaie si stafide.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s