Bors cu loboda

Ingrediente:

6 legaturi de loboda
1 legatura de patrunjel verde
1 legatura de marar verde
1 legatura de leustean verde

2 ardei
2 morcovi
o telina potrivita
2 cepe
ulei
sare
piper
smantana
1 l bors proaspat
2 maini de orez

Preparare:

Se caleste ceapa in ulei, se adauga ardeiul taiat cubulete si morcovul si telina date pe razatoarea mare. Se adauga apa si se lasa la fiert. Intre timp loboda se spala si se taie fasii. Se adauga si ea peste legume, se pune sare si piper. Dupa ce da cateva clocote se adauga si orezul. La sfarsit adaugam borsul si verdeturile tocate fin.
Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s