Supa crema de legume

Ingrediente:

morcovi
telina
patrunjel radacina
mazare

fasole verde
ardei
ceapa
200 ml smantana
200 ml lapte
sare
piper
apa
ulei

Preparare:

Toate legumele se curata, se spaa bine si se taie cubulete mai mari. Daca nu aveti legume proaspete se pot folosi si cele congelate.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga legumele cubulete si apa si se acopera oal acu un capat si se lasa la fiert.
Dupa fierbere se adauga sare si piper, dupa gust.
Cu un blender de mana se mixeaza bine pana supa devine crema. Se adauga smantana si laptele, se amesteca bine si se mai d un clocot.
Supa crema cu legume se serveste cu crutoane sau paine prajita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s