Friptura de miel la cuptor


Ingrediente:

* 1kg pulpa de miel/coaste;
* sare;
* piper;
* vin alb;

* foi de dafin;
* busuioc;
* 1 ceapa;
* 4 cartofi;
* 2 morcovi;

Preparare:

Carnea de miel se portioneaza in bucati mai mici, se spala si apoi se introduce la marinat, intr-o punga speciala, impreuna cu sare, piper, frunzele de dafin si vin alb. Se lasa sa stea peste noapte la frigider.Retete – Friptura de miel la cuptor

A doua zi carnea de miel se rastoarna intr-o tava emailata si se adauga busuiocul si legumele curatate si taiate cubulete mari.
Tava se da la cuptorul incins la 180 de grade pentru 1-2 ore.
Friptura de miel se mai stropeste din cand in cand cu vin si se mai adauga si apa, la nevoie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s