Bounty Bars

Ingrediente:

Blat:

* 125 gr unt
* 50 gr zahar(brun)

* 2 oua
* 200 gr faina
* 2 lg cacao
* 2 lg lapte
* 1 lgt plina praf de copt

Untul, zaharul,ouale si laptele se spumeaza .Apoi se adauga faina, cacaua si praful de copt.
Se aseaza compozitia intr-o tava cu dimensiunile 20 x 28 cm. Se coace 20 min la 180 grade C. Se lasa apoi sa se raceasca complet.

Crema:

* 300 ml lapte
* 3 lg pline gris
* 80 gr unt
* 80 gr zahar
* 100 gr nuca de cocos
* 2 lgt esenta vanilie

Laptele si untul se pun pe foc. Cand s-a topit untul se adauga grisul.
Dupa ce se ingroasa compozitia se adauga zaharul, nuca de cocos si esenta de vanilie.Se mai lasa aprox. 1 minut apoi se ia de pe foc. Asa calda se intinde peste blat.


Glazura:

* 200 gr ciocolata amaruie sau cu lapte
* 1 lingurita miere

Ciocolata se introduce la mircounde(intr-un vas de yena) pt 3 minute. Se adauga mierea si se amesteca bine, pana se topeste complet ciocolata.

Se toarna ciocolata peste crema si se niveleaza
Se taie folosind un cutit incalzit.

p.s.: lasati glazura sa se raceasca, nu faceti ca mine ca am taiat imediat prajitura pentru ca nu mai puteam de pofta

Reclame

One response to “Bounty Bars

  1. Pingback: Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s