Salata de sezon

Ingrediente:

2 capatani de salata verde
cateva fire de ceapa si usturoi verde
2 legaturi de ridichi

sare
piper
ulei de rapita
otet balsamic

Preparare:

Salata, ceapa, usturoioul si ridichile se spala, se usuca si se maruntesc: salata se taie fasii, ceapa, usturoiul si ridichile se taie rondele. Toate verdeturile se amesteca intr-un bol impreuna cu sarea, piperul, uleiul de rapita si otetul balsamic.
In functie de preferinte se mai pot pune si rosii, castraveti, rucola, seminte .. dupa gust si imaginatie.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s