Supa cu conopida

Ingrediente:

* o conopida de marime medie
* 1 ceapa
* 2 catei de usturoi
* 2 radacini de patrunjel

* 2 morcovi
* o legatura de patrunjel verde
* sare
* piper
* 200 ml smantana
* 1 ou
o mana de orez

Preparare:

Conopida se taie in buchetele mici, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt si se adauga peste conopida. Radacina de patrunjel si morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Se adauga si ei in supa.Supa de conopida
Dupa ce legumele au fiert, supa se condimenteaza cu sare, piper si vegeta si se adauga si orezul.
Supa de conopida se drege cu ou si smantana, iar dupa ce stingem aragazul adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s