Pateu de soia

Ingrediente:

500 g boabe de soia
2 cepe mari
4 catei de usturoi

sare
piper
vegeta
ulei
o lingura pasta de tomate

Preparare:

Boabele de soia se pun la inmuiat, in apa rece, de cu seara. A doua zi se scurg, se clatesc si se pun la fiert. Dupa ce au fiert o ora, apa e schimba si se inlocuieste cu apa proaspata, fierbinte.Impreuna cu aceasta se pune si o ceapa tocata marunt .
Soia fierbe foarte greu si poate poate dura si 3-4 ore, deci inarmati-va cu rabdare.
Dupa ce boabele au fiert, se scurge din apa, se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Apoi se adauga o ceapa tocata, usturoiul pisat, pasta de tomate si ulei si se mixeaza incet incet pana rezulta o pasta omogena si fina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s