Pandispan simplu

Ingrediente:

10 oua
10 linguri de zahar
10 linguri de faina

2 linguri de cacao
1 plic de praf de copt

Preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga rand pe rand cele 10 linguri de zahar. Cand spuma e tare de tot se adauga galbenusurile. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga si ea la compozitia de oua. Intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina se pune jumatate din compozitie. Cealalta jumatate se amesteca cu cacaua si se toarna deasupra primei compozitii.
Pandispanul se coace la foc potrivit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s