Paste cu legume

Ingrediente:

400 g paste
1 ardei mare gras, rosu
1 cutie mica de mazare
o legatura de patrunjel verde

sare
piper
vegeta
apa
1 lingura otet balsamic
o lingura pasta de tomate
oregano

Preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor, se scurg si se pun intr-un castron.
Putina apa cu vegeta, se pune la fiert. Cand clocoteste se adauga sare, piper, oregano si ardeiuil taiat cubulete. Cand ardeiul s-a inmuiat se adauga pasta de tomate si otetul balsamic. Aceasta compozitie se adauga peste paste.
Mazarea se scurge, se clateste si se adauga peste paste. La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s