Tabouleh – salata cu grau bulgur

Ingrediente:

300 g grau bulgur
5 rosii
o legatura de patrunjel
o ceapa mica

sucul de la o lamaie
sare
piper
ulei de rapita

Preparare:

Se pune grau bulgur la inmuiat in apa calda, pentru o ora. Dupa ce e gata, se strecoara bine de apa. Se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, cu rosiile taiate cubulete si cu patrunjelul tocat. Se adauga apoi sare, piper, sucul de lamaie si uleiul de rapita.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s