Bulgarasi cu branza dulce, mac si miere

Ingrediente:

500 g branza dulce de vaci
miere dupa gust
un pachet de unt

1 lamaie
100 g mac
100 g nuca de cocos
2-3 linguri de gris
nuca de cocos pentru decor

Preparare:

Branza se sfarama cu o furculita. Se adauga mierea dupa gust si se amesteca bine pana la dizolvarea completa a acesteia. Adaugam apoi untul spumat bine in branza, coaja de lamaie, macul si nuca de cocos. In functie de cat de moale este compozitia mai adaugam gris.
Dam branza la frigider pentru 10 minute, apoi facem bilute in palme si le tavalim prin nuca de cocos.
Bulgarsii se pastreaza la frigider.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s