Melci cu cartofi si branza

Ingrediente:

500 g cartofi
150 g faina
2 oua
1 lingurita sare
400 g branza cu smantana

100 g telemea
1 lingurita seminte de chimen
1 legatura patrunjel verde
1 legatura marar verde
1 lingurita boia
1 ou + 1 lingurita ulei pentru uns

Preparare:

Se spala cartofii, se pun in apa cu sare si se fierb. Cand sunt gata, se curata de coaja si se piseaza un pireu, care se lasa la racit. Apoi se amesteca cu sarea, ouale si faina. Pe masa bine tapetata cu faina se intinde aluatul peste care se pune crema de branza amestecata cu telemea, verdeturile, chimenul si boiaua. Se ruleaza si se taie felii mai groase. Acestea se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul batut cu ulei si se coc la 200 de grade aproximativ 30 de minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s