Trufe de ciocolata

Ingrediente:

– 200 g ciocolata cu lapte
– 100 g nuca macinata

– 50 g zahar pudra, poate si mai putin
– espresso rece
– rom
– lichior de cafea

Preparare:

Puneti bucatelele de ciocolata in vasul robotului si maruntiti-le fin.

Adaugati nuca si zaharul pudra. Turnati romul, lichiorul si cafeaua, atata cat trebuie sa iasa o compozitie numai buna de modelat bomboane.

Formati bilute mici, pe care le tavaliti prin cacaua amara.

Se lasa la rece.

Am luat aceasta reteta de pe blogul Isabela Cuisine. Este abolut delicioasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s