Raffaello

Ingrediente:

200 gr unt
200 g zahar pudra
2 plicuri de zahar vanilat

150 g lapte praf
100 g nuca de cocos

In plus: 100 g nuca de cocos pentru ornare

Preparare:

Se freaca bine ingredientele: untul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Apoi se adauga 150 g lapte praf, 100 g nuca cocos, cativa stropi de apa. Se formeaza bilute si se tavalesc prin nuca de cocos.

Puteti vizualiza reteta si aici:

Reclame

One response to “Raffaello

  1. Pingback: Prajituri asortate | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s