Ciorbita de vita

Ingrediente:

500 g carne de vita
2 morcovi
2 radacini de patrunjel
1 ardel
1 ceapa

1 rosie
sare
piper
1 l de bors
zeama de varza
un pumn de orez
patrunjel verde
smantana

Preparare:

Se pune carnea la fiert, se ia spuma care se tot formeaza deasupra si cand nu mai face spuma se adauga morcov, patrunjel, apoi rand pe rand ceapa tocata marunt, ardei, rosie. Se adauga sare, piper, apoi borsul, zeama de varza si spre sfarsit si orezul. Dupa ce au fiert toate ingredientele ciorba se ia de pe foc si se aduga patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu smantana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s