Bulgarasi de rosii cherry cu branza

Ingrediente:

300 gr rosii chery
1/2 branza de vaca
cas afumat
sare
piper
un pachet de unt

coriandru boabe
susan
mac
putina ceapa verde ( frunze )

Cum se procedeaza:

Se amesteca branza dulce bine bine cu sarea, piperul, untul, apoi se rade casul afumat ( dupa gust ). Se ia putina compozitie in palma, se pune si o rosie si se formeaza mingiute, care se tavalesc prin mac+susan+coriandru+frunze de ceapa verde tocate marunt. Pentru gust se pune susan si in compozitia de branza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s