Franzela cu malai



Ingrediente:

1 cub drojdie
1 lingura zahar
200-300 ml lapte/apa

1 lingurita sare
2 linguri ulei
100 g malai
400 g faina alba

Preparare:

Se framanta ingredientele ( se poate face mai intai maia ), se lasa la dospit 10-15 minute, apoi mai framanti inca o data aluatul si-l modelezi. Daca e prea moale il pui in tavile de cozonac, daca e mai tare il pui in tava de aragaz. Lasi la dospit in tava si inainte de a-l baga la cuptor il ungi cu apa si il crestezi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s