Briose cu spanac si feta

Ingrediente:

3oua
50 ml ulei masline
100 gr faina
500 gr spanac congelat ori proaspat

100 ml lapte
branza feta/telemea
2-3 catei usturoi
1 ceapa
praf de copt
cateva masline negre pentru decor

Procedare:

Se caleste ceapa,uturoiul si spanacul in 2 lg ulei de masline pana se evapora apa. Se bat ouale si se adauga pe rand toate ingredientele. Se foloseste tava de briose – cu mentiunea nu folositi forme de hartie – pentru ca nu le veti putea despride de pe briose, ori folositi tava unsa cu unt ori forme de silicon. Se lasa la cuptor pentru aprox 30 min pana se rumenesc.

Puteti vizualiza reteta si aici:

http://www.afladespre.ro/retete_briose-cu-spanac-si-telemea-2427.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s