Paste cu ciuperci si sos de rosii



Ingrediente:

400 g paste
1 ceapa
2 catei de usturoi

2 rosii
ulei
1 cutie de ciuperci
busuioc
oregano
suc de rosii

Preparare:

Pastele se fierb in apa suficienta cu sare si ulei.
Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se calesc in ulei. Se adauga rosiile tocate marunt si ciupercile scurse bine. Se toarna suc de rosii si se condimenteaza cu sare si piper. Spre sfarsitul fierberii adaugam oregano si busuioc.
Pastele se amesteca cu sosul de rosii si ciuperci. Eventual se poate servi cu parmezan ras deasupra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s