Musaca cu cartofi si conopida

Ingrediente:

1 conopida
750 g cartofi
2 cepe

100 g branza rasa
500 ml lapte
250 g smantana
6 oua
sare
piper
1 varf de nucsoara
patrunjel verde pentru decor

Preparare:

Cartofii se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce se racesc se curata de coaja si se taie felii groase. Conopida se desface buchetele si se fierbe pentru 5 minute in apa cu sare. Legumele se lasa sa se scurga si sa se raceasca dupa care se amesteca cu ceapa taiata julien si cu branza. Se pun intr-un vas uns cu unt iar peste se adauga o compozitie din oua smantana, lapte, sare, piper, nucsoara. Se dau la cuptor cam 50 de minute. Se servesc calde decorate cu patrunjel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s