Salata cu hrisca si cas afumat

Ingrediente:

hrisca
castraveti
rosii

ceapa rosie/alba
cas afumat
sare
piper
ulei de masline sau ulei de rapita

Preparare: ( toate ingredientele se pun dupa gust )

Hrisca se lasa la inmuiat peste noapte in apa rece. Se scurge bine si se amesteca cu ceapa rosie, castraveti, rosii si cas afumat, toate taiate cubulete. Se presara cu ulei de masline, sare si piper. Se poate adauga si otet balsamic. Se serveste ca atare sau ca si garnitura. Eu le-am servit cu piftelute din soia granulata. Iar daca doriti sa fie o salata si pentru post inlocuiti casul cu tofu.

2 responses to “Salata cu hrisca si cas afumat

  1. Hrișcă – n-am auzit de așa ceva./Poate frișcă?/ Nici de Piftele./Or fi chiftele?/

    • 🙂 Este hrisca, un fel de cereala sau pseudocereala, cum o numesc altii. Delicioasa de altfel.
      Apoi cat despre piftea, des intalnita in unele zone, sau chiftea, intalnita in alte zone … nu cred ca doar la asta te gandesti cand citesti retetele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s