Tortellini la cuptor

Ingrediente:

‎- 2 pungi tortellini;
– 1 pachet unt;
– 200-300 g smantana grasa;

– 1-2 ardei ;
– 1 catel de usturoi;
– 1 ceasca suc rosii ;
– patrunjel;
– mozzarella;
– sare, piper, lamaie.

Preparare:

Tortellini se fierb cu sare si ulei conform timpului indicat pe ambalaj.
Intr-o cratita se topeste untul si se adauga ardeii si usturoiul taiate felii/fasii. Cand sunt patrunse, se adauga smantana la temperatura camerei, putina lamaie (sa nu se branzeasca) si sucul de rosii. Se mai lasa 1-2 minute la foc mic si se adauga tortellini. Se presara patrunjel taiat, se pun intr-o tava cu felii de mozzarella deasupra si se dau la cuptor cateva minute (pana se rumeneste mozzarella). Se poate folosi si cascaval, cas afumat sau telemea

Pofta buna!

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s