Lapte cu hrisca si nuca

Este o combinatie interesanta si hranitoare.


Ingrediente:

1,5 l lapte
zahar brun dupa gust
200 g hrisca
200 g nuca macinata


Preparare:

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul brun. Hrisca se spala in mai multe ape si se adauga si ea la fiert in lapte. SE lasa totul la fiert, la foc mic. Sprre sfarsit se adauga si nuca si se fierbe pana se “desface” hrisca. Se lasa appoi compozitia la odihnit, deoarece hrisca va absoarbe din lapte si se va umfla.

Pofta buna!

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s