Pasca fara aluat

Ingrediente:

* 1 kg branza dulce de vaci;
* 250 ml smantana;
* 6 oua;

* 250 g zahar;
* 6 linguri de gris;
* 1-2 plicuri budinca de vanilie;
* 1 plic praf de copt;
* coaja de la 1 lamaie;
* 5 pliculete zahar vanilat;
* 150 g stafide;

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma.
Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris.

Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s